El Sel Vilanova, a la premsa

Hem començat fa poc a caminar, i ja tenim ressò mediàtic. El divendres passat, el Diari de Vilanova va publicar un extens reportatge de presentació del SEL Vilanova i la Geltrú. L'article en qüestió tenia acompanyament gràfic: una fotografia on apareix el President de la Penya, Josep Jiménez Chiva, a les pistes d'atletisme i amb els pals de rugby al fons.


Hem d’agrair al Diari aquest espai que ens dedica perquè, precisament per haver iniciat des de fa poc la nostra activitat, ara és quan més ens convé fer-nos conèixer entre la ciutadania de Vilanova. I aquest retall de premsa de segur que donarà els seus fruits. La tasca de construir una Escola de Rugby, amb el suport de l’Ajuntament de la nostra ciutat, és difícil però no per això menys engrescadora. La nostra intenció és senzilla: oferir als joves entre 6 i 16 anys la possibilitat de participar d’un esport dinàmic i col·lectiu com és el Rugby.

L'Escola de Rugby t'espera!

Tens entre 6 i 16 anys?
T'agraden els esports dinàmics, col·lectius, d'estràtegia?
Llavors, no ho dubtis: el RUGBY ÉS EL TEU ESPORT.
Tots hi tenim lloc i ens ho passarem molt bé.


Per a més informació, pots trobar-nos cada dimarts de les sis a les vuit del vespre, al despatx número 5 del Toc (carrer de Sant Sebastià, 11, Vilanova i la Geltrú). Si ho prefereixes, pots contactar-nos a través del correu electrònic sel.escoladerugby@gmail.com.

T'ESPEREM!