Fotografies dels alevins a Cornellà ...

El passat cinc d’abril el SEL VNG va participar a la Trobada de Cornellà del Llobregat; els jugadors alevins van formar combinat amb la gent del RC Tarragona. Ara, gràcies a un dels pares de Tarragona (que de fet viu a Reus ...), en Thierry, podem oferir-vos unes fotografies dels seus partits. A disfrutar-les, mentre comencem a preparar les càmeres de cara a aquest dissabte: la cita, per a la darrera Trobada , és a Parets del Vallès.







Nova presència mediàtica de l'Escola al Diari


Intens cap de setmana del SEL Vilanova

D’intens i profitós han qualificat, des del SEL Vilanova i la Geltrú, el cap de setmana passat. Els tres equips del club van desplegar-se al màxim; el divendres, l’equip sènior va disputar un partit amistós amb el club anglès del Huntingdon. Dissabte, els equips prebenjamí i aleví van participar en la Trobada d’Escoles de Rugby de Cornellà. I en tots tres casos, el resultat ha estat definit com a òptim per part del club.


De nou amb el camp de rugbi de les Pistes Polisportives com a escenari, l’equip sènior del SEL VNG va enfrontar-se amb els joves del Huntingdon, equip que té signat un contracte de col·laboració amb els potentíssims Saints de Northampton (equip de la Guinness Premiership, una de les dues millors lligues del continent europeu). A l’igual que en el seu primer partit de fa quinze dies, el resultat era el de menys; des de la Junta s’ha destacat que “respecte al primer partit, hi ha una notable millora. No tant en aspectes tècnics, com sobretot pel que fa a la mentalitat d’equip; és evident que s’han de polir molts serrells, però la mentalitat és la correcta i, a més, en una setmana hem tingut tres noves incorporacions. El nostre objectiu no era disposar d’un sènior, però els fets s’han acabat imposant i hi ha un bon caldo de cultiu”.



Pel que fa a l’Escola de Rugby, dissabte els jugadors i les seves famílies van desplaçar-se a Cor, on participaren de la Trobada d’Escoles corresponent al mes d’abril. L’equip de prebenjamins va disputar tres partits, enfront del RC Tarragona, el RC Sitges i el Liceu Francès, mentre que els jugadors alevins van formar un combinat amb el RC Tarragona per enfrontar-se al BUC, el Sitges i el Liceu. L’entrenador de l’Escola ha destacat que “amb aquests partits, els jugadors van agafant un ritme i també un rodatge importantíssim. Com sempre, no és tant el fet de guanyar o perdre sinó de donar sobre el terreny de joc el màxim d’un mateix. I en aquest sentit estic content perquè hi ha una més que notable millora respecte a la Trobada de l’Hospitalet. Ja no estem davant de jugadors individuals, sinó davant d’un equip, i això és més meritori del que sembla, en aquestes edats”.


El SEL VNG continuarà, aquest mes d’abril, amb els seus entrenaments a les Pistes. Els dimecres i divendres, de sis a set, amb la quitxalla; i els dilluns, dimecres i divendres, de vuit a deu del vespre, amb els sènior. Segons han declarat fonts del club, “ara toca mantenir la feina feta fins ara i mirar de progressar encara una mica més”.

El SEL VNG, de nou al Diari de Vilanova


Més fotografies

Si dimarts penjàvem en aquest web la informació corresponent al partit de debut de l'equip sènior del SEL, acompanyada de tres fotografies, avui dijous estem d'enhorabona. Ja podeu consultar a través d'aquest enllaç les fotografies que hem anat recollint de la inoblidable tarda de dissabte, per anar recordant una fita històrica per al nostre club. Si ho prefereiu, podeu gaudir de la presentació en diapositives de les instantànies clicant aquí. L'acte, a més, ja ha començat a tenir les seves repercussions mediàtiques; així, Vilanova Digital ja se'n fa ressò a les seves pàgines.


El partit, a més, tindrà continuïtat aquest divendres amb un nou entrenament-partit de l'equip sènior amb un altre equip anglès, aquest cop el Huntingdon RFC (a partir de les vuit del vespre, a les Pistes Polisportives); i dissabte amb els prebenjamins i alevins, que es traslladaran a Cornellà del Llobregat per participar de la Trobada d'Escoles que s'organitza conjuntament entre aquesta ciutat de la comarca veïna, i Girona. Us en mantindrem informats puntualment!

El rugby torna a Vilanova


Més de cent persones van assistir en directe el passat dissabte, 29 de març, al retrobament de la capital del Garraf amb el rugby: l’equip sènior del SEL Vilanova i la Geltrú va disputar un encontre amistós amb el club anglès Oadby Wyggestonian RFC. La jornada no només va permetre el retrobament de l’esport de l’ovalada amb la capital del Garraf, sinó que va servir per comprovar el potencial que el rugby pot tenir a Vilanova.



L’equip sènior del SEL VNG és de recentíssima creació, i acull jugadors tant de la comarca del Garraf com del Baix Penedès. Aquest era el seu primer partit després d’un mes i mig d’entrenaments, i la valoració no pot ser més positiva. “És evident”, ha destacat l’entrenador, “que amb els pocs entrenaments que hem pogut fer el més important d’aquest partit era fer equip, que els jugadors estiguessin junts i comencessin a familiaritzar-se amb el joc, i sobretot amb els seus companys”. En aquest sentit, el quinze local va ser capaç d’afrontar amb nota el repte de disputar un matx amb un equip anglès més jove, més conjuntat i amb una experiència de molts anys de pràctica conjunta del rugby. “Per això el resultat era el de menys, tot i que val a dir que s’ha fet un molt bon paper: jugar contra un club fundat el 1888 quan nosaltres com aquell qui diu hem nascut fa quatre dies, és una fita per al club i una experiència inoblidable per als jugadors”.


Al partit, que va finalitzar amb un 10 a 26 a favor del club anglès, el va seguir el tradicional tercer temps on jugadors i directius d’ambdós clubs van compartir anècdotes enmig d’un ambient distès i de camaraderia.