Els primers minuts ...

Per anar preparant motors de cara a l'enfrontament de diumenge amb el Químic B, què millor que recordar els primers minuts del darrer partit amb els de Barcelona? Si visiteu l'espai YouTube del SEL, podreu veure sis videos que recullen aquells instants. Amb l'assaig d'En Xavi Peiró com a colofó final. Us ho perdreu?

Aquí sota teniu el primer dels sis ...



Però no només tenim vídeos. L'Isma ens ha fet arribar unes fotografies, la primera de les quals tanca aquesta nota. Si les voleu veure, només heu de clicar sobre aquest enllaç.


Químic B - SEL Vilanova

Per tercera vegada enguany, el SEL Vilanova s'enfrontarà aquest diumenge al Químic B en partit oficiós de Quarta Catalana. El matx es desenvoluparà a partir de les 10:30 hores de diumenge a la Teixonera. Esperem que la progressió apuntada en el segon enfrontament contra els de Barcelona tingui la seva continuïtat!

CONVOCATÒRIA: diumenge 30, a les 08:30 hores, a la plaça de l'Estació de Vilanova.

Jornada a Sant Boi

Dissabte passat l'Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú es desplaçà a Sant Boi per disputar la segona jornada del Campionat de Catalunya; tot i algunes baixes en l'equip d'alevins, la representació de l'equip vilanoví va deixar el pavelló ben alt en totes les categories. En desplaçar-nos a Sant Boi, un dels bressols històrics del rugby a Catalunya, sabíem que la jornada seria dura, i esperàvem una bona resposta dels nostres jugadors sobre la gespa del Baldiri Aleu. I així va ser.

Més enllà dels resultats, l'experiència de dissabte va ser molt especial per a tots els integrants de l'expedició del SEL. Possiblement sigui en l'actitud, la faceta del joc que menys es tradueix en el marcador, on l'evolució progressiva dels nostres petits (i no tan petits) jugadors és més evident. En el cas dels alevins, però, la derrota en el primer partit va passar factura anímica en els següents dos enfrontaments; això no va impedir, però, que un cop acabada la jornada estricta, i abans del tercer temps, jugadors del SEL i de la UE Santboiana disputessin un nou encontre, de caràcter amistós. Només ens restar agrair al club amfitrió, i degà, la bona acollida i les atencions que vam tenir a les seves instal·lacions.

Resultats Alevins
CNPN Enginyers 20 - SEL Vilanova 15
UE Santboiana A 20 - UE Santboiana B 5
UE Santboiana A 30 - SEL Vilanova 0
CNPN Enginyers 15 - UE Santboiana B 5
UE Santboiana B 15 - SEL Vilanova 0
CNPN Enginyers 5 - UE Santboiana A 15

Segona Jornada del Campionat d'Alevins


Aquest dissabte, l'Escola de Rugby del SEL Vilanova es desplaçarà al Baldiri Aleu per disputar la segons Jornada del Campionat de Catalunya. Als alevins els acompanyaran l'equip de benjamins i prebenjamins, així com els babies de l'Escola. El primer partit es disputarà a les 10, fet pel qual la convocatòria a tots els jugadors és a dos quarts de nou, a l'Estació de Vilanova. Aquí sota podreu veure l'horari dels encontres dels alevins que ens han fet arribar des de la Unió Esportiva Santboiana.

10:00
SEL Vilanova - CNPN-Enginyers, camp 2

11:00
UE Santboiana "A" - SEL Vilanova, camp 1

12:00
UE Santboiana "B" - SEL Vilanova, camp 2


Per arribar a l'Estadi de Sant Boi, només heu de seguir les instruccions del plànol de més avall.


Mostra un mapa més gran

Calendari del Sènior

El sènior ja té confirmada una bona tanda de partits de cara als dos propers mesos. El primer el tornarà a la Teixonera per enfrontar-se al Químic "B" (ens estem agafant carinyu, amb la gent del Químic), per després visitar Valls i rebre el Garrotxa Rugby Club. Aquí va el calendari confirmat per la FCR:

30/11/08
Químic – SEL

14/12/08
Valls – SEL

21/12/08
SEL – Garrotxa

11/01/09
SEL – Químic

25/01/09
SEL – Valls

8/02/09
Garrotxa – SEL

El cap de setmana del SEL

El passat dissabte 15 de novembre, una delegació del SEL Vilanova i la Geltrú, encapçalada pel seu secretari, en Màrius, va desplaçar-se a Perpinyà per signar la carta USAP-Rugby Català. Conjuntament amb clubs com el RC Cornellà, el RC Tarragona o el RC Martorell, el SEL Vilanova i la Geltrú ha establert un acord de col·laboració amb l’equip nordcatalà a nivell de rugby base per tal d’implementar les relacions entre el rugby de la Catalunya Nord i el de la Catalunya Sud. A l’acte hi van ser presents representants de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Perpinyà, així com el president de l’USAP, Paul Goze, i el president de la Federació Catalana de Rugby, Xavier Albert Canal. També es va comptar amb la presència d'André Sanac, segona línia i capità del mític equip que aconseguí el Bouclier de Brennus per als de Perpinyà el 1955. Des del club vilanoví s’ha destacat que la signatura d’aquest acord, en un club jove com el nostre, obre una sèrie de possibilitats, d’intercanvi d’experiències, que només poden ser positives.


A nivell esportiu, l’equip sènior del SEL va disputar també dissabte un partit amistós enfront el Químic B al Camp de la Teixonera. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a l’assaig de Xavi Peiró i realitzar una brillant primera part, la superioritat física dels barcelonins va fer que aquest s’enduguessin la victòria per 27 a 5. Esperem poder oferir-vos-en ben aviat imatges o vídeos: seguiu en línia!

Les activitats dels SEL tenen continuïtat aquet proper cap de setmana, quan l’Escola de Rugby (alevins, benjamins i prebenjamins) es desplaçaran a Sant Boi per disputar la segona Jornada del Campionat de Catalunya.

SEL Vilanova - Sitges "B"

Com us avançàvem ahir, ja tenim disponibles alguns vídeos del partit de diumenge enfront del RC Sitges "B". Gràcies, a més, a Dani Porlan, que ha passat de desenvolupar el paper de fullback a convertir-se en la versió local de Quentin Tarantino, us podem oferir un muntatge dels millors moments ...



La resta de videos, més de deu, els podeu reproduir a través de l'apartat del SEL al YouTube.

Cap de setmana complet

El camp de rugby de les Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú va viure, el passat dissabte 8, la Primera Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins de rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú, juntament amb el Castelldefels, el Sitges i el BUC van disputar un quadrangular, on els barcelonins van endur-se la victòria en els seus tres enfrontaments. Els alevins del SEL, que disputen enguany els seus primers partits com a conjunt, van imposar-se al Castelldefels i van perdre per la mínima enfront el RC Sitges. La resta de categories (benjamins i prebenjamins) van disputar diversos partits que van servir per foguejar-se en aquest inici de temporada; en aquestes categories, a més, es va comptar amb la presència del RC Tarragona (podeu veure les fotografies que van fer l'Olga Margarit i en Daniel Mesa clicant sobre aquest enllaç).

Els resultats del Campionat d'Alevins van ser tal com segueixen:



SEL Vilanova 5 – Castelldefels 3
BUC 5 – Sitges 0
SEL Vilanova 0 – BUC 9
Castelldefels 1 – Sitges 5
SEL Vilanova 1 – Sitges 2
Castelldefels 0 – BUC 9

Per la seva banda, el sènior del SEL va disputar el diumenge un amistós enfront del RC Sitges "B". Els vilanovins, que han guanyat en coordinació de la línia de tres quarts, van plantar cara a un Sitges "B" especialment reforçat per aquest encontre. El resultat final, 10 a 49, va plasmar la superioritat dels visitants, però també la progressió d'un conjunt vilanoví que no va donar en cap moment el seu braç a tòrcer.

Esperem poder oferir-vos aviat alguns videos del partit de diumenge.

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ALEVINS

Aquest dissabte Vilanova i la Geltrú serà una de les seus de la primera jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins. A continuació us detallem els horaris dels partits i també com arribar-hi.


09:00 Obertura de portes i recepció als Clubs (horari d'arribada recomanat als clubs: entre les 9 i les 9,30 hores).


10:00 Breu parlament i Puntada d'Honor a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, sr. Salvador Becerra.



Hora

Alevins

Benjamins

Prebenjamins

10:15

Vilanova - Castelldefels

Vilanova – Castelldefels

BUC – Sitges A


10:45

BUC - Sitges

Vilanova – Sitges B

Castelldefels – Sitges

11:15

Vilanova - BUC

Vilanova – BUC

Castelldefels – Sitges A


11:45

Castelldefels – Sitges

Sitges B - BUC

Sitges – BUC

12:15

Vilanova - Sitges

Vilanova – Sitges A

Castelldefels - BUC


12:45

Castelldefels - BUC

Castelldefels – Sitges B

Castelldefels - BUC


Com arribar al camp ...

Des de Castelldefels ...


Mostra un mapa més gran

Des de Barcelona ...


Mostra un mapa més gran

Des de Sitges ...


Mostra un mapa més gran

Des de la plaça de l'Estació de Vilanova ...


Mostra un mapa més gran