Jornada del Campionat d’Alevins

Demà dissabte 31 es disputarà a Vilanova, a partir de les deu del matí, la cinquena jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins que havia d’haver tingut lloc el 10 de gener i que, per motius logístics, vam haver d’aplaçar. Ens acompanyaran el CRU Castelldefels, la UE Santboiana i el FC Barcelona.

A continuació us detallem els horaris dels partits i també com arribar-hi.

10:00 h
SEL VILANOVA - FC BARCELONA

10:30 h
CRU CASTELLDEFELS – UE SANTBOIANA

11:00 h
FC BARCELONA – UE SANTBOIANA

11:30 h
CRU CASTELLDEFELS – SEL VILANOVA

12:00 h
CRU CASTELLDEFELS – FC BARCELONA

12:30 h
SEL VILANOVA – UE SANTBOIANA


Com arribar des de Castelldefels?


Mostra un mapa més gran

Com arribar des de Sant Boi?


Mostra un mapa més gran

Com arribar des de Barcelona?


Mostra un mapa més gran

Fotografies per parar un tren ...

Ens han arribat fotografies del partit de diumenge enfront del Rugby Valls. De la mà d'En Dídac Moragas i d'En Jorge Cabezón; en Jorge, a més, ens ha passat totes les fotografies que ha anat fent la seva companya des de principi de temporada: sumen un total de més de tres-centes instantànies!

Podeu veure les fotos del Dídac clicant sobre aquest enllaç, i les del Jorge clicant també aquí. Gràcies a tots dos, i també a les persones que van fer les fotografies.


SEL Vilanova 53 – Rugby Valls 27

El sènior del SEL Vilanova i la Geltrú va aconseguir aquest diumenge una folgada victòria enfront del Valls, en el partit disputat al camp de rugby de les Pistes Polisportives. Era el tercer enfrontament entre els dos clubs, i aquesta vegada va caure de la banda vilanovina per un ampli marge. Tot i el resultat final, el partit va ser molt disputat, amb una forta lluita entre ambdues davanteres. Amb tot, els locals van practicar el joc amb més ordre, fet que els va permetre jugar millor cada oportunitat i guanyar terreny en cadascuna de les fases.

Va ser producte d’aquesta actitud, i de la predisposició a l’atac, que van anar arribant els assajos de la banda del SEL. El primer va ser obra del mig de melée Julls Martínez Delgado, als set minuts; el mateix jugador habilitaria el centre Dídac Moragas, quatre minuts després, perquè aquest augmentés el compte en el marcador. El Valls va reaccionar i va intentar reduir distàncies, però la defensa local es va mostrar ferma. Als 32 minuts, de nou Moragas plantava l’ovalada en zona de marca; el primer temps acabava amb un cop de càstig transformat pel Rugby Valls.

La intensitat del partit va perjudicar notablement els visitants, que van patir un parell de lesions que facilitaren el joc de l’equip local. Jordi Ares, un dels millors, va aconseguir un nou assaig per la banda vilanovina; l’equip roig-i-blanc de la capital de l’Alt Camp només podien respondre restant punts a través de cops de càstig. A l’assaig d’Ares seguirien dues marques més, aconseguides per Damián Blanquero i David Porto; a partir d’aquest moment, el partit va entrar en una fase de descontrol, que el Valls va saber aprofitar per buidar-se en cada acció i aconseguir dos assajos gràcies a la força de la seva davantera (18’, 23’). La remuntada visitant va despertar de nou els locals, que llançarien de nou atacs sobre la zona de 22 dels Valls. Concretarien el domini en forma d’assaig Pepo Martínez Delgado i Damián Blanquero. El Rugby Valls va anotar a un minut del final de partit, però Joan Manuel Mallofré tancaria el marcador amb un nou assaig de la banda vilanovina en l’últim sospir.

Crònica realitzada per
Raúl Martínez Delgado

XV titular

Pau Mestres, Jorge Cabezon, Ismael Ripoll,
Raúl Díaz, Jordi Pachon,
David Porto, Jordi Ares, Damian Blanquero,
Julls Martinez Delgado, Pepo Martinez Delgado,
Didac Moragas, Antonio Pereyra, Daniel Porlan, Jaume Pujante, Favio Marras


Suplents
Àlex Gines, Andoni Benguetxea, Tomás Ignacio Salatin, Joan Manuel Mallofré, Xavi Peiró i Joan Casals

Cap de setmana, 24/25 de gener

Al SEL Vilanova i la Geltrú l’espera un cap de setmana intens. D’una banda, dissabte l’Escola es desplaçarà a Cornellà per participar a la Sisena Jornada del Campionat de Catalunya d’Alevins, on es trobarà amb el club local, el Barça i el BUC; després de l’aturada de les festes nadalenques, els entrenaments s’han reprès amb força i tot fa pensar en una bona actuació a la ciutat del Baix Llobregat.


De l’altra, el sènior s’enfrontarà el diumenge, a partir de les 12:30, al Rugby Valls. Serà la tercera vegada que ambdós clubs mesuren les seves forces; de moment, l’historial reflecteix una victòria per a cadasscú. Diumenge tindrem, doncs, el desempat.

ACTUALITZACIÓ 25/01: El fort vent provocat pel temporat ha obligat a suspendre la trobada de Cornellà un cop jugat el primer partit d'alevins, i iniciats els de prebenjamins i benjamins. Des del RC Cornellà, però, se'ns ha confirmat la voluntat de realitzar més endavant la trobada d'acord amb les possibilitats que ofereixi el calendari.
Des del SEL Vilanova i la Geltrú, a més, volem mostrar el nostre més sentit condol i la nostra solidaritat als familiars i amics de les víctimes del temporal al nostre país.


Com arribar a l'Estadi de Cornellà?


Mostra un mapa més gran

Mes fotografies ...


Aquest cop ens arriben de la mà de l'obertura Pepo Martínez Delgado. Uns en posem un parell al web; la resta, les podeu veure si seguiu aquest enllaç cap a l'espai Picasa del Club.

Ensopegada del SEL a casa

Diumenge passat, el Químic va treure's l'espina clavada de la darrera derrota patida enfront del SEL Vilanova. Els de la Teixonera van aconseguir imposar-se a domicili a l'equip de la capital del Garraf per 26 a 15 en un partit disputat i amb alternatives constants. Els errors en la conducció de l'ovalada van marcar la tònica dels vuitanta minuts jugats.

Els anglesos afirmen: no scrum, no win, és a dir, que cal dominar la melé per dominar el joc. I això va quedar patent el passat diumenge al camp de les Pistes Polisportives. En les primeres formacions, els locals van saber aançar i retenir la possessió però, amb el pas dels minuts, el Químic va equilibrar aquesta fase del joc i va aconseguir robar algunes introduccions dels vilanovins. L'apertura local, Pepo Martinez Delgado, va adelantar el SEL gràcies a un cop de càstig transformat als nou minuts, però els visitants van reaccionar i a través de la seva empenta i pressió van aconseguir el primer assaig del partit en un escaire del camp, als vint minuts.

Les imprecisions seguien per totes dues bandes, però la superioritat dels de Barcelona a les melés i als rucks els va permetre disposar de millors oportunitats. Això ho aprofitarien a manca de vuit minuts pel descans, amb un nou assaig que col·locava el 3 a 14 en el marcador. Amb aquest resultat acabava el primer temps.

Com ja va sent habitual, el SEL va sortir amb més mentalització i força a la segona part, però no van ser capaós de superar els errors en la passada, generant melés que sabien aprofitar els visitants per espolsar-se la pressió. Abans del quart d'hora de joc en la represa, un error en l'avanç dels tres quarts locals va habilitar un contra atac del Químic que va acabar en assaig (3-19).

Enmig del cúmul de desencerts, cops de càstig, cops francs i melés en tots els sectors del camp, el SEL va saber tirar endavant amb un joc continuat, i als vint minuts va retallar el desavantatge en el marcador gràcies a un assaig del mig de melé Julls Martínez Delgado. Semblava que seria l'hora de la reacció, però un nou error va permetre als visitants sentenciar el partit amb un bonic assaig fruit d'un canvi de direcció en un atac continuat. 26 a 8 al marcador, i molt poc temps per a la reacció. Tot i així, va ser de nou Julls Martínez qui va saber aprofitar amb astúcia un avantatge a tocar de la línia de marca del Químic, aconseguint un nou assaig. El 15 a 26 final va ser un resultat just tenint en compte el que es va veure sobre la gespa: el Químic va jugar una mica millor i no va cometre tants errors.

Per al Vilanova queda el regust positiu de continuar mostrat una gran actitud enfront de qualsevl adversari, més enllà del resultat final en el marcador. Queden coses per millorar, però hi ha temps per endavant.

Crònica realitzada per Raúl Martínez Delgado
Fotografia: Marc Sentís

El XV del SEL

Pau Mestres, Jorge Cabezón, Isma Ripoll;
Àlex Ginés, Jordi Pachón;
Jordi Ares, Raúl Díaz, Damián Blanquero (c);
Julls Martínez Delgado, Pepo Martínez Delgado;
Jaume Pujante, Dídac Moragas, Dani Porlan, Antonio Pereyra, Fabio Marras.

Substituts: Xavi Peiró, Albert Puig

Primer tast: fotografies del partit


Comencem la setmana amb algunes fotografies del partit d'ahir diumenge, que ens ha fet arribar el nostre bon amic i col·laborador, En Josep Maria Sentís. Les fotografies les va fer el seu fill Marc i les podeu veure en aquest enllaç; esperem anar recollint les instantànies que es van fer al camp, i poder-vos-les oferir juntament amb la crònica el més aviat possible (si en teniu, passeu l'enllaç o les fotografies directament al correu sel.escoladerugby@gmail.com).

Salut!

Finides les vacances, tornen els partits ...

Campionat d'Alevins: canvi de data

El SEL Vilanova i la Geltrú s'ha vist obligat a canviar la data els partits corresponents a la Cinquena Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins que havia de tenir lloc el proper dissabte 10 de gener, al camp de rugby de les Pistes d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

La Jornada s'ha traslladat al dissabte 31 de gener. El club ha canviat la data per motius logístics, i d'acord amb els tres clubs implicats (Sant Boi, Castelldefels i Barça), la Federació Catalana de Rugby i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.