El dissabte, l'Escola a Cornellà

El proper dissabte 28 de febrer, l'Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú amb les seves tres categories d'alevins, benjamins i prebenjamins, es desplaçarà a Cornellà del Llobregat per disputar-hi la trobada corresponent a aquest darrer cap de setmana del mes de febrer. A banda del club local i dels vilanovins, assistiran a la jornada el CNPN-Enginyers, BUC, FC Barcelona, CR Tarragona i el Sitges A.



La convocatòria per a jugadors i cos tècnic és a les 08:30 hores a la plaça de l'Estació de Vilanova i la Geltrú.


Com arribar a l'Estadi de Cornellà?


Mostra un mapa més gran

Gran victòria del SEL a Valls

L’equip sènior del SEL Vilanova va guanyar aquest diumenge el seu encontre a Valls, aconseguint desenvolupar a més un joc plenament satisfactori. Amb moments de molt bon rugby, el SEL Vilanova va imposar la seva llei en la pràctica totalitat de les facetes del joc.

El partit va començar amb un lleuger avantatge de l’equip local en els primers minuts, fruit de la gran motivació dels jugadors blanc-i-vermells, ansiosos de tornar als vilanovins la derrota de fa tres setmanes a la capital del Garraf. En els primers vint minuts, es va dur a terme una ferotge lluita entre les dues davanteres, que va caure de la banda de Valls especialment en les melées. D’aquesta manera, els locals van poder obrir el marcador gràcies a un treballat assaig dels seus homes de pes, i mitjançant una penalitat transformada pel seu mig obertura. El desavantatge de 8 a 0 en el marcador va motivar la reacció dels vilanovins, que coordinaren i milloraren la melée, cuidaren la possessió de la pilota i pressionaren ferotgement a tot el camp, impedint els de Valls desenvolupar el seu joc, tot i la potència i perillositat dels seus centres.

Poc abans del descans, l’esforç del SEL va tenir la seva repercussió en el marcador quan el pilar Isma Ripoll va aconseguir recolzar l’ovalada en zona de marca blanca-i-vermella. Amb el 8 a 5 s’arribà al final dels quaranta minuts.

El segon temps va ser tota una altra història. L’equip capitanejat per Jorge Cabezón va reestructurar la línia de tres quarts, i el resultat van ser els millors minuts de joc del partit per part dels del Garraf. Ben situats sobre la gespa, van trenar jugades precises, amb determinació, velocitat i suports en l’execució. Per tres vegades Julls Martínez Delgado va aconseguir marcar, i això va desequilibrar definitivament els amfitrions i va permetre els vilanovins jugar amb més ambició i concentració. El Rugby Valls només va poder transformar un cop de càstig en tot el segon temps.

Particularment brillants van ser els darrers assajos, producte de diverses fases de joc, amb combinació de la davantera per l’eix profund i llançament dels tres quarts en combinació sobre la zona de marca local. En poques paraules: un molt bon rugby.

A banda de Julls Martínez Delgado, el fullback Fabio Marras va aconseguir també un assaig que, juntament amb les transformacións del mig obertura Pepo Martínez Delgado, van aixecar l’11 a 34 final.

Crònica realitzada per
Raúl Martínez Delgado

El XV del SEL

Isma Ripoll, Jorge Cabezón, Pau Mestres
Raúl Díaz, Jordi Pachón
Jesus Soto del Arco, Jordi Ares, Damián Blanquero
Jorge Chipi Mazzanti, Pepo Martinez Delgado
Toti Pereyra, Dani Porlan, Carles Lasfargues, Manel Soto del Arco
Fabio Marras

La banqueta del SEL

Alex Ginés, Joan Manuel Mallofré,
Julls Martínez Delgado, Dídac Moragas, Jaume Pujante

Breu crònica de la jornada de Castelldefels

Dissabte passat va tenir lloc la darrera jornada del Campionat de Catalunya d’Alevins, la nova fórmula que la Federació Catalana de Rugby ha posat en marxa enguany per articular la competició a nivell d’Escoles de Rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a Castelldefels per disputar els seus dos partits enfront l’equip local, el Castelldefels RUC, i el BUC. En els dos enfrontaments l’equip vilanoví va demostrar un bon nivell; si bé el partit enfront l’equip amfitrió es va saldar amb un victòria per als vilanovins, en el segon encontre la major consistència i tècnica del BUC va fer que els de Barcelona s’enduguessin clarament la victòria. Per la seva banda, la resta de categories de l’Escola van disputar els amistosos corresponents, destacant per la seva progressió l’equip benjamí, que va plantar cara amb encert tant al CRUC com al BUC. Val la pena destacar que, a banda de les famílies, els jugadors de l'Escola també van comptar amb el suport i la presència d'alguns jugadors del sènior desplaçats expressament a Castelldefels.

La fase regular del Campionat ha arribat, amb aquesta jornada, al seu final. Resten, doncs, el procés de semifinals i finals que tindran lloc entre finals de febrer i mitjans març.

Darrera Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins


Demà dissabte 7 de febrer es disputarà a Castelldefels, a partir de les onze del matí, la darrera jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins de rugby. A banda del Castelldefels RUC, també participarà de la trobada el BUC; l'Hospitalet, a darrera hora, ha comunicat que no podrà assistir-hi.

La convocatòria és a les 09:15 hores a la plaça de l'Estació de Vilanova per tots els jugadors de l'Escola.

COM ARRIBAR A CASTELLDEFELS?




Mostra un mapa més gran

El partit d'Olot, suspès

Segons ens comuniquem dels del Garrotxa RC, el partit entre l'equip d'Olot i el SEL Vilanova i la Geltrú que havia de tenir lloc aquest dissabte a partir de les sis de la tarda, s'ha suspès. Literalment, tenim el camp inundat d'aigua i això impedeix el manteniment del camp i la seva adeqüació per a la disputa de l'encontre.

Tot i la suspensió, els dos clubs s'han compromès a trobar una data per recuperar el matx, que molt possiblement podria ser el darrer cap de setmana d'aquest mes.

El partit amb el Rugby Valls, en vídeo

Gràcies a les bones arts de la companya del nostre taloner i capità, Jorge Cabezón, i a les indicacions tècniques del Dani Porlan, avui us podem oferir un video-resum de més de trenta minuts del partit que va enfrontar el sènior del SEL Vilanova amb el Rugby Valls. Una bona manera d'anar mentalitzant-nos de cara al desplaçament d'aquest dissabte a Olot!


>

Èxit de participació en la Jornada del Campionat de Catalunya

El camp de rugby de les Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú va viure, el passat dissabte 31 de gener, una nova Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins de rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú, juntament amb el CRU Castelldefels, la UE Santboiana i el FC Barcelona van disputar un quadrangular en les tres categories d'Escola (prebenjamins, benjamins i alevins); tot i la previsió de mal temps, la metereologia va respectar el desenvolupament de la Jornada i la pluja només va fer acte de presència quan ja s'estaven disputant els darrers partits.

D'aquesta manera, els prop de cent-cinquanta infants participants van poder fruir d'una matinal intensa. Els alevins del SEL van aconseguir endur-se la victòria enfront el CRU Castelldfels, a la vegada que plantaven cara als potents FC Barcelona i UE Santboiana; des del club s'ha destacat la millora en l'actitud dels jugadors alevins, així com el ferm progrés en benjamins i prebenjamins, que van veure minvada la seva actuació per algunes baixes de darrera hora.

El proper dissabte, l'Escola del SEL Vilanova i la Geltrú es desplaçarà a Castelldefels, en la darrera jornada de la fase regular del Campionat d'Alevins. El sènior, per la seva banda, s'arribarà a Olot per disputar, a partir de les sis de la tarda, el seu enfrontament amb el Garrotxa Rugbi Club.