Fotografies del partit amb el RC Cornellà

El passat dissabte 25 d'abril, el sènior del SEL va enfrontar-se a un combinat del RC Cornellà al camp de rugby de les Pistes de la nostra ciutat. Tot i els darrers resultats, els vilanovins no van poder mantenir la ratxa de victòries i van caure enfront un XV del Baix Llobregat més travat i amb una contundent davantera (clica aquí per veure la crònica del RC Cornellà). Esperem oferir-vos ben aviat la crònica; mentrestant, però, aquí teniu les fotos que la Maribel Martínez, companya del Dídac, ens ha fet arribar. A sota en podeu veure un parell; la resta, mitjançant aquest enllaç.



Actualització (30/04, 19:00 hores): s'han penjat vint-i-dues fotos més del partit, també realitzades per la Maribel. Podeu consultar-les a través de l'enllaç a l'àlbum web que apareix més amunt.

Fotografies SEL - l'Hospitalet "B"

Amb una mica de retard, avui us podem oferir algunes fotografies del darrer partit del sènior del SEL a casa, enfront l'Hospitalet "B". L'autora no és altra que la Maribel, companya del nostre tres quarts Dídac. Podeu veure-les totes clicant aquest enllaç.


Àmplia victòria del sènior

Diumenge passat va tornar a viure's una intensa jornada de rugby a Vilanova amb la visita de l'Hospitalet "B" al camp de les Pistes Polisportives. I, de nou, el SEL va demostrar les seves aptituds imposant-se amb claredat per 40 a 12.

L'equip local va controlar el partit durant gairebé tot el seu desenvolupament que, per contra, no van jugar tan ordenats com era d'esperar. L'equip visitant, que no va disposar de tots els seus efectius i arrastrava el cansament de la jornada anterior, no va poder contribuir del tot a l'espectacle. Una certa manca d'actitud i de concentració es va contagiar als vilanovins que, tot i el domini de les accions, van veure com el marcador es movia a ratxes.

No havien passat deu minuts de joc i el centre Pepo Martínez Delgado ja havia conseguit dos assajos, un transformat per ell mateix; el desavantatge va despertar l'Hospitalet, però només a nivell defensiu, ja que disposaren de poques possibilitats d'acostar-se a la zona de marca local a la primera part. De tota manera, el desordre imperà en el joc i el marcador es va mantenir sense alteracions durant una bona estona. Un nou assaig, aquest cop del mig de melée Julls Martínez va permetre els locals anar-se'n al descans amb un 20 a 0 a favor.

El segon temps va venir marcat per la reacció dels visitants, que van saber imposar el seu pes en les formacions mòbils, especialment en els rucks, principal dèficit del SEL durant tota la temporada. La reacció va estar a punt de convertir-se en igualada, ja que amb dos assajos col·locaren el 20 a 12 en el marcador.

Després del segon assaig visitant, però, va tornar la reacció dels locals a través de l'obertura Tortu, el segona línia Jordi Pachó i -de nou- el mig de melée Julls. Les transformacions, a càrrec de David Porto i Pau Mestres van elevar el 40 a 12 final a l'electrònic.

No es pot dir que fos un bon partit; el sènior del SEL Vilanova continua mostrant dèficits a l'hora de conservar l'ovalada quan va per terra, i en l'avanç agrupat i organitzat. De tota manera, continua evidenciant una formidable actitud per afrotar els partits i molta contudència quan aconsegueix crear espais.

Crònica realitzada per
Raúl Martínez Delgado


El XV titular

Pau Marc Mestres, Jorge Cabezón (cap.), Damián Blanquero
Jordi Pachón, Joan Manuel Mallofre
Jordi Ares, Xavier Peiró, David Porto
Julls Martinez Delgado, Tortu Martinez Delgado
Carles Viña, Pepo Martínez Delgado, Dídac Moragas, Dani Porlan
Fabio Marras


Suplents

Ismael Ripoll, Tomás Salatín, Manel Pol, Andoni Bengoetxea

Suspesa la Trobada de Tordera

D'acord amb el correu electrònic distribuït ahir a la tarda per la Federació Catalana de Rugby, la Trobada d'Escoles de Rugby que havia de tenir lloc aquest proper dissabte a Tordera s'ha suspès.

Des de la Federació estan treballant per mirar de trobar una alternativa. Us mantindrem informats.