Dissabte de bons resultats per al SEL

Dissabte passat, el SEL Vilanova i la Geltrú va protagonitzar una intensa jornada de rugby: des dels prebenjamins al sènior, tots els equips del club van deixar ben clara l’evolució en positiu d’un projecte cada cop més afermat. L’Escola de Rugby va desplaçar-se a Girona per gaudir d’una matinal de rugby excel·lent, mentre que el sènior s’acostava a la capital del Bages per disputar un amistós amb el Rugby Manresa.

A Girona, els tres equips de l’Escola del SEL Vilanova van protagonitzar una jornada gairebé perfecta a nivell de resultats. En global, vuit partits amb cinc victòries, un empat i dues derrotes. Els alevins, en la seva jornada corresponent al Campionat de Catalunya, varen aconseguir imposar-se a l’ARPN, el CEU “B” i el GEiEG-Senglars, caient derrotats només enfront el CEU “A”. Els benjamins, per la seva banda, s’imposaren al GEiEG-Senglars i empataren amb l’ARPN. Per la seva banda, els prebenjamins van guanyar el seu enfrontament amb el GEiEG-Senglars, i perderen enfront l’ARPN. Però més important que no pas els resultats fou l’esperit demostrat pels jugadors, que disfrutaren al màxim de la jornada. Com a mostra, l’actitud dels benjamins de segon any que, enllestits els partits de la seva categoria, van integrar-se a les files dels alevins; i val a dir, a més, que el seu joc i la seva actitud van estar a l’alçada de les circumstàncies.

Per la seva banda, el partit del sènior a Manresa enfront l’equip local va disputar-se amb un ambient gèlid. L’horari, les set del vespre, va influir en un inici d’encontre en què el fred no contribuí a la circulació de la pilota. Mica en mica, els jugadors van entrar en calor i el XV vilanoví va demostrar la seva força en davantera, aconseguint tres assajos en la primera part i deixant el marcador dels locals a zero. En el segon temps, el Rugby Manresa va introduir diversos canvis en la seva formació, i el combinat vilanoví va patir els efectes d’una banqueta més limitada. El progressiu cansament dels vilanovins no va impedir que continuessin batallant, mantenint-se en tot moment per davant el marcador i defensant la pròpia zona de marca fins a l’extenuació. Al final, el 31 a 34 favorable al SEL fou el més que merescut premi per uns jugadors que es van buidar sobre la gespa del Congost.

Convocatòries per dissabte

Aquest dissabte, l'activitat del SEL Vilanova és doble. D'una banda, l'Escola de Rugby es desplaça al complet a Girona per participar de la Trobada que tindrà lloc a les instal·lacions del GEiEG. De l'altra, el sènior disputa un partit amistós a Manresa enfront el Rugby Manresa, equip en formació a la capital de Bages.

ES PREGA PUNTUALITAT

ESCOLA DE RUGBY
CONVOCATÒRIA: a les 08:00, a la plaça de l'Estació. Destinació: Girona (instal·lacions GEiEG).


Mostra un mapa més gran


SÈNIOR
CONVOCATÒRIA: a les 16:00, a la plaça de l'Estació. Destinació: Manresa (Camp de Rugby del Congost).


Mostra un mapa més gran

Els infantils dels SEL vencen al GEiEG

Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van desplaçar-se el passat dissabte a Girona per tal de disputar el primer partit de la segona volta de la Lliga Catalana. Arran de l’acord entre el SEL i el Castelldefels (CRUC), els infantils vilanovins han format un combinat amb els infantils del club del Baix Llobregat per aquesta segona volta; els mateixos jugadors han batejat el combinat com a Vilafels, amb un joc de paraules amb el nom de les dues ciutats.

Tot i començar el partit freds, els vilanovins van anar millorant amb el pas dels minuts. La força física dels gironins, i sobretot un parell d’errades en defensa, van fer que al descans el marcador reflectís un 12 a 10 favorable als locals. A la represa, però, la major continuïtat en el joc del combinat SEL-CRUC i la seva capacitat defensiva, van contribuir a una remuntada en què l’aportació dels jugadors vilanovins va ser capital. Al final, el 12 a 25 traduïa la superioritat dels visitants.

Podeu veure les fotografies del partit en aquest enllaç.

La Trobada de dissabte 16, suspesa


Segons ens comuniquen per correu electrònic des del GEiEG, la Trobada d'Escoles de Rugby i la Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins que havia de tenir lloc aquest dissabte 16 de gener a Girona s'ha retrassat al següent dissabte, 23 de gener. Aquest dimecres, a l'entrenament, podrem oferir-vos més informació.

A Viladecans, hi tornen!



Des de Viladecans, població gairebé veïna de la comarca del Baix Llobregat, la bona gent del Rugby Sales Viladecans ens fan arribar aquest correu electrònic:

Des de Viladecans, com molts sabreu, va aparèixer rugbi fa molts anys. Des de llavors, va arribar a tenir totes les categories, però va desaparèixer com a equip en competició. Tot i així, el grup de tasmanis (com així ens fem anomenar desde 1993) ha mantingut viva la flama del rugbi a la ciutat. Molts de nosaltres juguem o participem al rugbi català, i és aquest any que s'ha pres la decisió de refundar el club aprofitant una gran notícia, Viladecans disposarà d'un nou Camp de Rugbi. El dia 20 de gener inaugurem les instalacions a les 19h. amb un partit d'exhibició. Aquesta gran notícia pel Rugby Sales Viladecans sabem que també ho és per a tota la familia del rugbi. Una nova instalació amb tots els avantatges per difondre més encara el nostres esport i els nostres valors.


El nou camp de rugby es troba darrera la piscina municipal, i segons Google Maps ...


Ver mapa más grande

Divendres, tornada als entrenaments

Aquest divendres 8 de gener, després de l'aturada per les festes de Nadal i Cap d'Any, el SEL Vilanova i la Geltrú torna a la [poca] gespa del Camp de Rugby de les Pistes d'tletisme. L'Escola i el Sènior reprenen els entrenaments; els primers, sabent que el proper dissabte 16 de gener hi ha Trobada a Girona. Els segons, sospitant que possiblement aquest gener tinguin un partit amistós de categoria, que diria la Vicenteta.

Cal cremar les calories de més!
Només tres paraules: equip equip equip!
Som-hi tots!