El sènior del SEL manté la imbatibilitat

El cap de setmana passat va ser intens per al rugby vilanoví. Dissabte, l’Escola organitzava una Trobada a Vilanova; diumenge, el sènior s’enfrontava al camp de rugby de les pistes d’atletisme al Manresa. En ambdós casos, els jugadors del SEL Vilanova van demostrar una excel·lent actitud.

L’Escola del SEL Vilanova va actuar dissabte com a amfitriona en la Trobada d’Escoles i Jornada dels Campionat de Catalunya d’Alevins; els clubs que acudiren a la cita foren el RC Sitges, el BUC i el CEU.Més de cent nenes i nens van donar-se cita al Camp de Rugby de les pistes d'Atletisme per participar de la segona trobada organitzada enguany pel club vilanoví. Les tres categories del SEL Vilanova, prebenjamins, benjamins i alevins, van jugar bons partits, plantant cara al rival. Com en altres ocasions, el joc dels vilanovins va anar creixent a mesura que passaven els minuts, de menys a més, amb una més que notable actitud, que es va veure reflectida -per exemple- en la victòria dels benjamins enfront del Sitges B o la dels alevins davant del CEU.

Per la seva banda, el sènior disputava el diumenge el partit enfront el Rugby Manresa al Camp de Rugby de Vilanova. Si bé el partit d’anada s’havia resolt en favor dels vilanovins, la tornada es preveia tensa i dura per la paritat de nivell entre els dos conjunts. I la previsió es va complir: els del Bages van sortir amb ganes d’assolir una marca ben aviat, ocupant el terreny amb puntades i obligant el SEL a treballar a fons en la defensa. La bona defensa local va aturar les diverses fases d’atac inicials dels visitants, i els vilanovins no van tardar en aprofitar les oportunitats: en els darrers deu minuts del primer temps aconseguien dues marques que els manresans van contrarestar, sobre el xiulet final del primer temps, amb un assaig per força de davantera. Amb tres punts d’avantatge, el XV local va aprofitar el descans per conjurar-se, i la sortida del segon temps va ser fulgurant: dos assajos vilanovins en un quart d’hora col•locaven el 22 a 7 en el marcador. A partir d’aquell moment, i amb la tranquil•litat que donaven els punts d’avantatge, el SEL va procurar asserenar el joc, cosa difícil amb uns manresans interessats en accelerar-lo. Els vilanovins encara van tenir temps d’aconseguir un darrer assaig, i de defensar amb ungles i dents un resultat merescut. Amb el xiulet final, el 27 a 7 del marcador reflectia el bon treball efectuat per un equip que, enguany, compta els seus partits per victòries.


Convocatòries per al cap de setmana

DISSABTE 20 de MARÇ
Escola: Trobada a Vilanova
Convocatòria: a les 09:30,
al Camp de Rugby de les pistes d'atletisme
Inici de la Trobada: 10 hores
(tant aviat com tinguem els horaris
dels partits, els penjarem al web)

DIUMENGE 21 de MARÇ
Sènior: partit enfront el Rugby Manresa
Convocatòria: a les 10:45,
al Camp de Rugby de les pistes d'atletisme
Puntada inicial: 12 hores


Els infantils es retroben amb la victòria


Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van afrontar el passat dissabte el cinquè partit de la segona de la Lliga Catalana. El rival per al combinat SEL-CRUC van ser, en aquesta ocasió, els gironins del GEiEG.


El vilanovins van començar el partit molt concentrats, dominant l’ovalada i atacant amb força; els gironins, dominats territorialmente, només podrien avançar amb esforç i aprofitant faltes. L'equip integrat pels infantils vilanovins es va demostrar extremadament efectiu: en el primer temps aconseguí quatre assajos fruit de la seva capacitat per combinar a la mà i trencar la línia defensiva del GEiEG. Tot i mantener-se en el segon temps una tònica similar, els joves jugadors del GEiEG van saber aprofitar les seves oportunitats, la fortalesa d’alguns dels seus jugadors i l’encert en les transformacions a pals. Al final, el 39 a 24 del marcador traduïa a la perfecció un encontre jugat de tu a tu en què el públic va poder disfrutar al màxim. Val la pena destacar el debut d'Andreu Rodríguez, així com els assajos aconseguits per Aitor Reyes i Marc Esteban.



Aquest cap de setmana, l’activitat del SEL continua en les altres categories del club. Mentre que l’Escola organitzarà dissabte 20 al Camp de Rugby de les pistes polisportives, una trobada d’Escoles i la corresponent jornada del campionat de Catalunya d’alevins, el sènior rebrà diumenge 21 en el mateix escenari, i a partir de les dotze, el Rugby Manresa.


Convocatòries per al dissabte 13/03

DISSABTE 6 de MARÇ
Infantils: partit del combinat
SEL-CRUC a Castelldefels enfront el GEiEG

Convocatòria: a les 10:00,
a la plaça de l'Estació

Segona derrota del Vilafels


Dissabte passat, els infantils del SEL Vilanova van desplaçar-se a Cornellà del Llobregat per disputar amb el combinat CRUC-SEL el partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase de la lliga. L’encontre va iniciar-se després d’un minut de silenci en record de Vicens Badia, qui fou jugador, entrenador, directiu de la U.E.Santboiana i àrbitre de la Federació Catalana de Rugbi.


El combinat entre els vilanovins i el Castelldefels va veure’s collat per una banqueta més que limitada; tot amb tot, durant el primer temps van ser capaços d’aturar en moltes fases els atacs dels locals, i al final dels primers vint-i-cinc minuts el marcador reflectiu un 22 a 10 a favor dels locals. A la represa, però, la manca de concentració, el cansament, i sobretot la velocitat dels tres quarts del RC Cornellà van convertir la derrota en sever correctiu, arribant fins al 53 a 10 final.


El proper dissabte, el joves jugadors tindran la possibilitat de treure’s aquesta espina en rebre la visita, a Castelldefels, del GEiEG de Girona, equip al qual venceren en la primera volta.



Més fotografies de la Trobada de Vilanova

Avui fa exactament un mes, el Camp de Rugby de la Sínia Batadet era protagonista de la Trobada d'Escoles organitzada pel SEL. Avui us oferim algunes fotografies més d'aquell esdeveniment; el seu autor és el Iol Bernadó Català. Interessants, particularment, les dues seqüències fotogràfiques que podeu veure aquí sota ...





Jordi Pachón i David Porto, de nou amb la catalana


El jove jugador del SEL Vilanova, Jordi Pachón, va tornar a vestir la samarreta de la selecció catalana en categoria cadet el passat dissabte, a Cornellà del Llobregat. Pachón, de només 16 anys, havia debutat amb la catalana el passat novembre en el Torneig Germans Bisbal que es disputa a sant Boi de Llobregat. El dissabte passat, però, el rival era la selecció valenciana, a la que el XV de la Ginesta s’imposà amb facilitat per 38 a 0. Pachón va sortir en el quinze inicial i va disputar tot el partit, esdevenint una peça clau de la primera línia catalana.


No va tenir tanta sort David Porto, si més no pel que fa als resultats de l’equip. El també jugador del SEL es desplaçà amb la selecció catalana a Valladolid per disputar el campionat territorial auspiciat per la FER. A l’Estadi Pepe Rojo, la selecció catalana va quallar una actuació més que discreta, finalitzant en setena posició.

L’activitat del club vilanoví es reprèn aquest dissabte, en què l’Escola es desplaçarà a Sant Cugat, i els infantils a Cornellà.