Per la Setmana Blanca, Casal de Rugby!

SEL VILANOVA I LA GELTRÚ

Del 7 a l’11 de març
De dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
(possibilitat acollida matí)

Adreçat a nois i noies, de 5 a 16 anys

Termini d’inscripció: 3 de març de 2011

Demaneu més informació a escola@sel.cat; o bé al 637731669

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la direcció tècnica del SEL Vilanova i la Geltrú (Club de Rugby).

Monitors: els monitors del Casal estan especialitzats i estaran en totes les activitats del Casal.

Dirigit a: nois i noies que volen conèixer/practicar el rugby, nens i nenes amb edats entre els 5 i 16 anys.

Instal•lacions: es faran servir les instal•lacions del Camp de Rugby de les pistes polisportives (ronda Ibèrica s/n)

PREU:
Casal - 50 €
Acollida – 10 €


FORMA DE PAGAMENT
Mitjançant transferència bancària indicant CASAL RUGBY més el nom i cognom del nen o nena, al c/c 2081 0008 48 3300065807 i enviant el comprovant de l’ingrés al mail escola@sel.cat.


Documentació a presentar:
DNI o Llibre de Família
Targeta Sanitària
Carnet de Vacunacions
Butlleta Inscripció Omplerta


Amb el suport de

SEL - Castelldefels, en imatges

Gràcies a en Denis, i a la seva càmara, avui us podem oferir algunes fotografies del partit que enfrontà aquest dissabte passat, al Camp de Rugby de Vilanova. Ací al web unes quantes; per veure-les al complet, només heu d'entrar a l'Àlbum del Picasa clicant sobre aquest enllaç.





Doblet per al rugby vilanoví


Cap de setmana d'excel·lents resultats per al rugby de la capital del Garraf. Dissabte, el sènior del SEL Vilanova aconseguia trencar la seva ratxa de derrotes amb una victòria clara enfront del Castelldefels, mentre que el femení s'embutxacava la seva tercera victòria enfront del CR Tarragona.

Dissabte, el camp de rugby de Vilanova va tornar a ser escenari d'un nou partit de tercera catalana amb el club local, el SEL, com a amfitrió. La posició d'ambdós equips a la classificació feien preveure un partit intens, i així va ser. Sota una pluja fina que en cap moment va impedir el joc, el primer temps es desenvolupà a batzegades, però amb els vilanovins trepitjant amb força la meitat del camp rival; tot i el domini, els vilanovins no van poder concretar en el marcador la seva superioritat fins el darrer minut, quan el taloner Àlex Garriga aconseguia un assaig gràcies a la força de la davantera. Fou un assaig psicològic, ja que al segon temps la superioritat vilanovina va permetre dominar el rival en el joc obert i les agrupacions, de manera que s'aconseguiren tres assajos més, de la mà de Jordi Anta, Dani Porlán i Pau Mestres. Amb un cop de càstig, transformat també per Pau Mestres, el marcador reflectí al final un 27 a 0 a favor de l'equip vilanoví.

L'endemà, el combinat integrat per les jugadores del CEU barceloní i el SEL es desplaça a la Laboral de Tarragona, per disputar el partit aplaçat corresponent a la sisena jornada del campionat femení. El combinat CEU/SEL va inaugurar el marcador, però les tarragonines l'igualaren ja abans d'arribar al final dels quaranta minuts. A la segona part, les jugadores del CEU/SEL, cada cop més assentades en el terreny de joc, van anar imposant-se tot i algunes discontinuïtats en el joc, fins aconseguir la segona marca i una més que merescuda victòria per 5 a 10 (podeu veure fotografies al Facebook, clicant sobre aquest enllaç).

El proper diumenge, a les 11:30 hores, el rugby torna al camp de les pistes polisportives. Aquest cop, el SEL rebrà el Manresa en un partit capital per a les esperances dels dos clubs de cara als play-off d'ascens.

Bons resultats de l'Escola a l'Hospitalet

El dissabte passat, després d’un període sense trobades, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a l’Hospitalet de Llobregat per participar al costat del RC Sant Cugat de la jornada organitzada pel club local. La tarda la va aprofitar el sènior per disputar un “amistós exprés” a Cornellà enfront el club local, amb qui els vilanovins tenen una especial relació des de fa anys.

El passat dissabte, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a l’Hospitalet Llobregat per disputar els partits corresponents a la cinquena jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació Catalana; a banda del club vilanoví i del local, hi assistí el Rugby Sant Cugat. Després d’algunes setmanes sense activitat, els joves jugadors vilanovins van retrobar-se amb els partits amb una sort ben diferent. Tot i disputar els seus encontres amb intensitat, van ser les categories benjamí (sub12) i prebenjamí (sub10) els qui recolliren millors resultats, especialment aquests darrers que van embutxacar-se tres victòries en els quatre partits disputats; els alevins (sub14), per la seva banda, van veure delmada la seva actuació per la limitació d’efectius. Els més petits de l’Escola, els minis, van formar un combinat amb els jugadors de l’Hospitalet i van disfrutar de la Trobada com els qui més.

A la tarda, el sènior va desplaçar-se a Cornellà per disputar un amistós amb un combinat del club local. La idea, d’acord amb l’entrenador Isma Ripoll, era senzilla: “rodar jugadors nous i provar coses. Després de tres partits seguits el gener, amb poc marge de maniobra després de les vacances de Nadal, aquest partit l’hem enfocat com a banc de proves per a la fase final de la lliga. El marcador era el de menys: calia provar coses noves, i el balanç general és molt positiu”. I és que el sènior encara la recta final de la fase regular de Tercera Catalana. El proper dissabte 19 de febrer, a partir de les 17 hores, rebrà la visita al Camp de Rugby de les pistes polisportives, del Castelldefels; el partit es preveu intens, ja que només tres punts separen els dos clubs a la classificació.

Fotografies del sènior


El capità del sènior, el Jorge, ens ha fet arribar un pen drive amb fotografies de l'equip. Les ha fet la Carolina i, en aquest post, en podeu veure unes quantes. Perquè resulta que ens n'ha fet arribar ... nou-centes cinquanta!!!! Evidentment, tots aquells que vulgueu veure-les només heu de visitar l'Àlbum de l'EspaiPicasa i donar-hi un cop d'ull. Cliqueu aquí i se us obrirà automàticament.






Com arribar a la Feixa Llarga

Jornada Escoles de Rugby
12/02/2010

Direcció Barcelona, ens incorporem a la Ronda de Dalt per la C-32 (autopista).
Prenem la sortida 15, incorporant-nos a l’Avinguda del Maresme.

A la primera rotonda, girem per la primera sortida (direcció avall, carrer del Silici). Avancem uns cinc-cents metres, i girem a l’esquerra per la carretera del Mig. La primera cantonada a la dreta és el carrer de la Feixa Llarga.
L’estadi està al final del carrer, al costat del Camp de Futbol de l’Hospi(assenyalat en la fotografia inferior amb una B).


Bon paper del femení a Valls

El passat cap de setmana, dues eren les categories del SEL Vilanova que tenien activitat. Els infantils, amb un nou partit de la segona fase del calendari de Lliga; i el femení, que es desplaçava a Valls per participar del Primer Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport.

Dissabte al matí, els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van disputar un nou partit del campionat de Catalunya, formant combinat amb el Castelldefels. El rival aquest cop era el RC Cornellà, un equip dur, i es preveia un encontre intens. Les previsions no fallaren, i la igualtat va ser la tònica general d’un matx en què tots dos equips es van batre amb força; al final del primer temps, el marcador reflectia un empat a cinc que traduïa perfectament el que s’havia vist sobre la gespa. A la represa, però, el Cornellà va fer valer la seva banqueta, i va anar imposant mica en mica el seu ritme mentre el combinat CRUC/SEL patia els efectes de no disposar de suficients recanvis. Al final, el Cornellà s’endugué la victòria per 12 a 22.

A la tarda, el femení es desplaçà a Valls per participar de la primera edició del Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport; organitzat pel club local en el marc de les Decennals, el torneig convocà a catorze equips femenins i es disputà en el format de Seven’s. Les jugadores vilanovines, que en competició regular formen combinat amb el CEU barceloní, disputaren en solitari el torneig, i demostraren sobre la gespa del Vilar la seva progressió en una actuació que va anar de menys a més. El primer partit, enfront el Castelldefels, es va perdre per la mínima; a partir d’ací, però, la línia fou ascendent, arribant a empatar amb el RC Sitges i emportant-se una victòria folgada davant del RC Manresa en el darrer partit. Les noies del Vilanova van demostrar en tot moment un bon nivell defensiu i una actitud notable en el seus compromisos, i van deixar clar que la feina feta des de fa uns mesos està començant a recollir els seus fruits.


Per entendre el rugby ...





Fotografies de Reus

El passat diumenge, a Reus, el Denis va sortir de titular. Però en Rober tenia la seva càmara! Avui us oferim algunes de les fotografies que va fer abans que l'entrenador decidís que havia arribat l'hora del seu debut en competició oficial.

Apa, allà van!




El sènior encaixa un sever correctiu a Reus

Tot i que la pluja va impedir la celebració de la Jornada d'Escoles de Rugby prevista pel passat dissabte, tant el femení com el sènior masculí del SEL Vilanova van poder disputar els seus partits.

Les noies, que formen combinat amb el CEU, van haver d'enfrontar-se dissabte a un rival potent, el GEiEG, i un terreny de joc poc apte per al joc: el fang impedia i dificultava moltes fases de joc. Les gironines del GEiEG, que compten entre les seves files amb jugadores de la selecció espanyola i amb la columna vertebral de la selecció catalana, van veure el seu joc limitat per la defensa local, que va mostrar-se contundent en davantera però amb forats a la línia de tres quarts. Tot i la derrota, el combinat CEU/SEL va demostrar una clara millora respecte al partit d'anada a Girona, on el marcador va ser més ampli. L'aportació vilanovina, en aquest sentit, va ser estimable ja que quatre de les jugadores del Garraf són ja titulars induscutibles en el combinat.

L'endemà diumenge, el sènior de l'equip vilanoví es desplaçava a Reus. I ho feia amb els efectius justos per encarar el matx: dels trenta jugadors en plantilla, només divuit, dos d'ells debutants, van poder viatjar a la capital de l'Alt Camp. Els vilanovins van saltar a la gespa de Reus sabent que s'enfrontaven al líder invicte de Tercera, un equip dur i fort, que fonamenta el seu joc en una línia de tres quarts rapidíssima i àgil a les mans. Els vilanovins van plantar cara tot i les seves limitacions de plantilla, i tot i uns alt-i-baixos en la concentració que els van passar factura. El Reus, es va mostrar superior a la primera part; a la segona, però, els vilanovins van treure l'orgull i van aconseguir dues marques: una per davantera i l'altra gràcies a la intercepció d'una passada per part del primer centre. En el cantó positiu, val la pena asenyalar el debut de James Stevens i Roberto Rodríguez, que van demostrar voluntat i contundència. La lliga de tercera s'atura ara quinze dies; una aturada que el SEL aprofitarà per recuperar lesionats i encarar els tres darrers partits de la fase regular. Isma Ripoll, l'entrenador de l'equip, va assenyalar després del matx que "sabíem que el gener seria dur. Segurament ho ha estat més del que esperàvem. Ara cal treballar pensant en els tres partits que queden com si fossin tres finals, i recuperar gent. Ocupem la vuitena plaça de la classificació, però tenim la quarta plaça a sis punts, i en queden quinze en disputa".